Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Adressen

Laatst bijgewerkt op donderdag 26 januari 2017

 

Waterpolocommissie

 

Voorzitter     Dilly Japenga     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
                   
Secretaris     Frank de Boer 058-2126260 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
                   
Financiën     Frits Fransen     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
                   
Materiaal     Brian den Edel 06-44598567 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
                   
Hoofdtrainer   Timon Boersma 06-28063975 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
                   
Jeugd afd.     Jeroen van der Ploeg     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
                   
Jeugd afd.     Arjen Noom     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
                   
                   
Website,     Jan van Dorsten 06-45628461 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Digitaal wedstrijdformulier (DWF),            
Sportlinked-app