Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Orca weer gestart

Laatst bijgewerkt op zondag 09 september 2018

Vanaf volgende week staan de trainers van ORCA Opleidingen weer op de startblokken. Komt jouw zoon of dochter het zwembad induiken of springen?

Techniek verbeteren, spelen met de bal, kijken of wedstrijdzwemmen iets voor je zoon of dochter is. We bieden vele mogelijkheden en vooral veel plezier.

Op dinsdag en woensdag is er nog voldoende ruimte om kennis te komen maken bij ORCA. Op dinsdag staan we vanaf 17.45 in De Blauwe Golf klaar. Woensdag is dat om 18.00 uur en ook in De Blauwe Golf

Kinderen tussen de 6 en 9 jaar en in bezit van A en B diploma zijn van harte welkom.

Kinderen van 10 jaar zijn ook van harte welkom. Doe dan even een pb voor de juiste trainingstijden.

Afbeelding kan het volgende bevatten: een of meer mensen en buiten

 

Geslaagd!!!

Het was wel spannend woensdagavond in het zwembad. Na maanden oefenen op een mooie krachtige beenslag en steeds maar weer dat keerpunt van de  schoolslag, was het wachten op de uitslag. Was het goed genoeg om te slagen!!!!. Juf Annemiek had het verlossende woord.
 
Allemaal geslaagd!
 
Maar de spanning is nog niet voorbij. Over een aantal weken komt de rugslag aan de beurt. Daar wordt ook al maanden op geoefend. De puntjes op de i, dat gaan we nu doen. Mooie doorhalen en slagen tellen vanaf de vlaggetjes, zodat de koprol voor het keerpunt exact op tijd is. De trainers gaan hun uiterste best doen om wederom een goed resultaat te krijgen. Dit zullen we zien over een aantal weken.
Weer een hele groep stralende kinderen op de duikplank. Dat gaat vast lukken!!!