Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Orca weer gestart

Laatst bijgewerkt op vrijdag 05 april 2019

 

 

Vanaf volgende week staan de trainers van ORCA Opleidingen weer op de startblokken. Komt jouw zoon of dochter het zwembad induiken of springen?

Techniek verbeteren, spelen met de bal, kijken of wedstrijdzwemmen iets voor je zoon of dochter is. We bieden vele mogelijkheden en vooral veel plezier.​

Op dinsdag en woensdag is er nog voldoende ruimte om kennis te komen maken bij ORCA. Op dinsdag staan we vanaf 17.45 in De Blauwe Golf klaar. Woensdag is dat om 18.00 uur en ook in De Blauwe Golf

Kinderen tussen de 6 en 9 jaar en in bezit van A en B diploma zijn van harte welkom.

Kinderen van 10 jaar zijn ook van harte welkom. Doe dan even een pb voor de juiste trainingstijden.

 

 


 

Geslaagd!!!

Het was wel spannend woensdagavond in het zwembad. Na maanden oefenen op een mooie krachtige beenslag en steeds maar weer dat keerpunt van de  schoolslag, was het wachten op de uitslag. Was het goed genoeg om te slagen!!!!. Juf Annemiek had het verlossende woord.
 
Allemaal geslaagd!
 
Maar de spanning is nog niet voorbij. Over een aantal weken komt de rugslag aan de beurt. Daar wordt ook al maanden op geoefend. De puntjes op de i, dat gaan we nu doen. Mooie doorhalen en slagen tellen vanaf de vlaggetjes, zodat de koprol voor het keerpunt exact op tijd is. De trainers gaan hun uiterste best doen om wederom een goed resultaat te krijgen. Dit zullen we zien over een aantal weken.
Weer een hele groep stralende kinderen op de duikplank. Dat gaat vast lukken!!!
 
 
 

 

 

 

 

Facebookpagina Opleidingen

Laatst bijgewerkt op dinsdag 20 november 2018

FACEBOOK

Ook wij hebben een facebookpagina waar verschillende evenementen, vakanties en leuke foto's kunnen worden opgezet. Kijk gauw onder facebook en zoek op ORCA opledingen

Van Start bij Orca

Laatst bijgewerkt op dinsdag 06 november 2018

Van Start bij Orca

Heb je eindelijk je A, B en/of C diploma gehaald, dan kun je verder met zwemmen bij Orca. Het verbeteren van de zwemslagen, kijken of waterpolo of wedstrijdzwemmen als sport iets voor je is. Het kan allemaal, voor slechts 5 euro kun je 4 kennismakingslessen volgen, daarna adviseren onze trainers wat je het beste kan doen.  

U kunt uw  kind aanmelden voor de kennismakingslessen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Startblokken:

Vindt je of uw kind het leuk om te zwemmen in buitenwater en zwembad, en kunnen de zwemslagen en de zwemconditie nog verbeterd worden? dan zijn de startblokken een goede start. De zwemslagen, spelen met de bal, snorkelen, krachtontwikkeling en verder waterveilig worden staan voorop. 

Wedstrijdzwemmen

Zwemmen als sport, zou dat leuk zijn? borstcrawl, rugslag en misschien vlinderslag leren? dan is een kennismakingsblok wedstrijdzwemmen iets voor je of uw kind. Hier oefenen wij de zwemslagen, de startduik, een keerpunt maken en steeds sneller zwemmen. 

Waterpolo

Vindt je of uw kind het leuk om als een vis in het water en ben je of uw kind op zoek naar een spetterende teamsport. dan is een kennismakingsblok waterpolo een leuke uitdaging. Bij waterpolo leren de kinderen niet de zwemslagen, maar ook het gooien en vangen met de bal en het schieten op het doel. Starten, stoppen, watertrappelen, springen en passeren. 

Algemene informatie

je of uw kind begint met een startblok, een kennismakingsblok, zemmen of een kennismakingsblok waterpolo van 20 weken. Onze trainers adviseren je of u kind over het juiste vervolg. Zo krijgt je of uw kind de sportcarriëre die het beste bij je of uw kind past.