Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Van start bij ORCA!

Laatst bijgewerkt op dinsdag 17 april 2018

Van start bij Orca

Wil je een prachtige startduik en keerpunt kunen maken? Heb je zin om te schieten en te scoren? Of wil je beter leren zwemmen en je zwemconditie verbeteren? Dit kan allemaal bij Orca, als je je A, B of C diploma hebt gehaald kan je verder met zwemmen. Voor 5 euro kun je 5 kennismakingslessen volgen en daarna kijk je samen met onze trainers wat de leukste en beste plek is om van start te gaan bij Orca. 

​Startblokken:

vindt je het leuk om te zwemmen in buitenwater en zwembad leuk? kunnen je zwemslagen en de conditie nog verbeterd worden? Dan zijn de startblokken een goede start. De zwemslagen, spelen met de bal, snorkelen, krachtontwikkeling en verder waterveilig worden staan voorop. 

Wedstrijdzwemmen:

Zwemmen als sport, zou dat leuk zijn? Borstcrawl, rugslag en misschien de vlinderslag leren? Dan is het wedstrijdzwemmen van ORCA iets voor jou. Je leert alle zwemslagen, de startduik, een keerpunt maken en je zwemt steeds sneller. Bij zwemmen kan je brevetten en diploma;s behalen en kan je door naar het jeugdteam of andere selecties​.

Waterpolo:

Ben je op zoek naar een spetterende teamsport,  voel je je als een vis in het water? Dan is waterpolo iets voor jou. Ook bij waterpolo leer je alle zwemslagen. Daarnaast leer je ook gooien en vangen, watertrappelen, springen en passeren. ook doe je mee aan wedstrijden en verbeter je je techniek.  Bij ORCA leer je het allemaal. bij waterpolo wordt je ingedeeld op leeftijd. 

​.meld je nu aan voor de kennismakingslessen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

}