Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Bestuur

Laatst bijgewerkt op zaterdag 01 april 2023

Het bestuur van zv Orca bestaat uit een dagelijks bestuur (voorzitter, secretaris en penningmeester). De overige leden worden gekozen uit de diverse afdelingen van de vereniging.

Het bestuur wordt gekozen door de Algemene Leden Vergadering.

 

Bestuur    
Voorzitter: Theo Rinsma Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
     
Secretaris: Carla Noom Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
     
Penningmeester: Minka Holkema Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
     
Lid afd. Waterpolo: Nienke Postma Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
     
Lid afd. Zwemmen: Mirjam Langenberg Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
     
Algemeen lid / sponsoring: Almar van Kesteren Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
     
Algemeen lid Niels Everts Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
     
Ledenadministratie Johan Zijlstra Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     
     
     
     
Vertrouwenspersoon    
vertrouwenspersoon Annie Tjerkstra Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.