Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

2006-03-05: Orca sterk in de D3 competitie

Laatst bijgewerkt op dinsdag 10 januari 2012

datum:

 
5 maart 2006

ORCA STERK IN D3-COMPETITIE

Het districtteam van Orca steekt in een zeer goede vorm. Dat bewezen de zwemmers en zwemsters afgelopen zaterdag in Franeker. Daar werd met hulp van de vrijwilligers van FZC’54 de vierde competitieronde afgewerkt.
Het gebeurde allemaal in een afgeladen zwembad Bloemketerp. Tijdens de laatste eigen wedstrijd in een “vreemd” bad, wonnen de Orcanezen de meeste afstanden. Ondanks sterke tegenstand van HZ&PC, FZC ’54, Avena en de startgemeenschap Bolsward-Workum, legden de Leeuwarders beslag op tien eerste plaatsen. De meest succesvolle zwemmers waren Joris Lettinga en Rixt Baarsma. Beiden wonnen twee individuele afstanden.
De vrije slag sprint werd gewonnen door Freya Holwerda (35,34), Joris Planting (37,73) en Tim van Lingen (43,22). Evelien van Ruiten had maar 22,54 seconden nodig voor de 25 meter vrij. Ook werd op de schoolslag gescoord. Jesse Idema liet met 40,35 op de 50 school alle concurrenten achter zich. De 25 meter school was een prooi voor Fabi Duc Viet Phap.
Naast alle eerste plaatsen waren er ook veel runners-up van Orca. Het voert te ver om alle namen te noemen, maar er is door iedereen vreselijk hard gezwommen. Dat blijkt ook uit de persoonlijke records die vaak met meerdere seconden gebroken werden. Jullie kunnen allemaal met veel trots terugkijken op deze mooie wedstrijd en jullie eigen prestaties.