Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

2005-04-13: Ledental zv Orca groeit gestaag

Laatst bijgewerkt op vrijdag 02 december 2011

datum: 13-04-2005

Ledental zv Orca groeit gestaag.

Stand ledenwerving: + 45.


Begin maart heb ik u via deze site op de hoogte gebracht van de ledenwervingsactiviteiten binnen onze vereniging. Zoals u wellicht in de media en op www.zvorca.nl hebt gelezen, was het aantal leden na sluiting van het zwembad Kalverdijkje drastisch gedaald. Deze daling had tot gevolg dat de vereniging in financieel noodweer belandde.
Begin januari heeft een kleine groep kaderleden en een grotere groep ouders en vrijwilligers de schouders onder de ledenwerving gezet. In mijn vorige update hebt u kunnen lezen hoe (school)kinderen werden benaderd met leuke folders en diverse zwemactiviteiten.
Nu, ruim drie maanden na aanvang van de acties, maken we voor de tweede maal de balans op. Bij de opleidingen bedraagt het aantal nieuwe leden 29 en bij de afdelingen 16. De totale groei komt dus neer op 45 nieuwe Orcaleden. Nog twee te gaan en we passeren de 400 weer.

Bij de start van de acties hoopten we stiekem voor de zomervakantie dertig inschrijvingen te noteren. Dat we daar nu al anderhalf keer overheen gaan, had niemand verwacht. Dit succes is te danken aan iedereen die zich heeft ingezet en hier past dan ook grote waardering en dank.

Bestuur ZV Orca
Gerben Kiers
secretaris