Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Uitnodiging Bijzondere ALV 25 september 2019

Laatst bijgewerkt op woensdag 04 september 2019

Beste Orcanees,

Binnen Zv Orca zijn er veel wijzigingen gaande. Zo zijn we continue bezig met de verbetering van de trainingen. Door te schuiven met trainingstijden kunnen we trainers van de verschillende afdelingen aan laten sluiten en daardoor de kwaliteit verbeteren. Tevens kunnen we op deze manier optimaal gebruik maken van inzet van onze goede trainers. Helaas stoppen er ook een aantal goede krachten. Dit heeft ervoor gezorgd dat we vast vooruit moeten gaan lopen op ons nieuwe beleidsplan dat in maart 2020 wordt gepresenteerd.

Deze stap heeft gevolgen voor zowel jou als lid als voor onze vereniging. Wij willen je dan ook uitnodigen voor onze extra Algemene Leden Vergadering op woensdag 25 september.

Tijdens deze extra ALV presenteren wij ons knelpunt en onze (financiële) plannen voor komend seizoen. Ons belangrijkste pijnpunt voor komend jaar ligt bij de A-selectie en ORT. Wij hebben daar eind juni een ouderavond gehouden over de veranderingen die op stapel staan. Naar aanleiding van deze ouderavond is het plan aangescherpt. Er kan straks voor of tegen het plan gestemd worden. Tegen betekent het einde van ORT en A-selectie bij gebrek aan trainers en ondersteuning.

Aangezien het al dan niet goedkeuren van het plan van belang is voor het voortbestaan van de vereniging, wil ik je vriendelijk verzoeken om aanwezig te zijn.

De agenda
Locatie:            VIP-ruimte Kalverdijkje
Tijd:                  inloop vanaf 19.00 uur
Vergadering     19.30 – 21.30 uur

1. Opening
2. Mededelingen
3. Ingekomen stukken
4. Veranderingen en financiële gevolgen waaronder contributieverhoging
5. Plannen ter dekking van de kosten
6. Stemming
7. Pauze
8. Uitslag
9. W.v.t.t.k.
10. Afsluiting

Documenten bij punt vier en vijf zijn per mail op te vragen bij de penningmeester tussen 16 en 20 september 2019. Je ontvangt de documenten dan uiterlijk maandag 23 september. Op de avond zelf zijn de documenten ook aanwezig en worden deze besproken.

Kan je niet aanwezig zijn, maar wil je wel stemmen?
Vraag dan de informatie aan en stem door een mail te sturen aan de voorzitter. Doe dit uiterlijk 25 september voor 16.00 uur. Hierna kunnen gemailde stemmen niet meer meedoen in de telling.

Hopelijk zien we je op 25 september.

Jouw stem telt!

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

Els van Doorn   voorzitter                (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Minka Holkema  penningmeester    (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)
Dilly Japenga   waterpolo
Francien van Steen zwemmen