Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Met 50% korting naar de World Cup in Eindhoven

Laatst bijgewerkt op maandag 24 juli 2017

Zwemliefhebbers moeten op 11 en 12 augustus in Eindhoven zijn. In het Pieter van den Hoogenband zwemstadion strijden de beste zwemmers ter wereld in de Fina/Airwave Swimming World Cup Eindhoven presented bij Eiffel.  Kom je ook? 

Lees meer...

Einde seizoen voor C/E-selectie

Laatst bijgewerkt op vrijdag 21 juli 2017

Het was een super leuk seizoen. We zijn in de D competitie gepromoveerd naar de D2 (blij blij) en we zijn bij de Friese 5 Kampioen geworden!!! Samen met ons zwommen er bij de Friese 5 jeugdteamleden en opleidingenkids mee en bij de D competitie Masters en ook jeugdteamleden. Dus beide sterke groepen!! Wordt vast een sterk nieuw seizoen 2017-2018 :-)

Lees meer...

Bijzondere laatste week bij het Jeugdteam

Laatst bijgewerkt op vrijdag 21 juli 2017

Alles stond deze laatste week in het thema van afscheid nemen en met elkaar genieten.
Zaterdag namen we afscheid van Willem Wielsma en Eelco Buikema. Eelco gaf die dag zijn laatste training, met de daarbij door hem ingeburgerde warming up. Annie Tjerkstra kwam langs om bij de kinderen die het Jeugdteam verlaten de laatste slagdiploma's af te nemen. Daarna gaf ze de zwemmers uitleg over de gang van zaken binnen de A selectie. 

Lees meer...

Achter de schermen van het NJJK lange baan 2017

Laatst bijgewerkt op woensdag 19 juli 2017

Ook dit jaar vertrok er weer een ORCA-ploeg naar het NJJK lange baan, dat dit jaar in Eindhoven gehouden werd. Iedereen weet wel wat er tijdens een wedstrijd gebeurt, maar hoe ziet zo’n toernooi en nou áchter de schermen uit? Hier een verslag!

Lees meer...

ORT zwemmers blinken uit tijdens Speedo Fast Water Meet

Laatst bijgewerkt op maandag 17 juli 2017

Tijdens de Speedo Fast Water Meet in Amsterdam, de afsluitende wedstrijd van het indoor zwemseizoen, lieten de zwemmers van Orca’s Regionaal Talentteam uit Leeuwarden zien dat ze nog over de nodige vorm beschikken in het kort bad.

Lees meer...

Mooie prestaties bij Jaargangfinale minioren

Laatst bijgewerkt op dinsdag 04 juli 2017

Afgelopen zondag reisden Daniel Malda, Bart Kiers en Djurre van der Wal naar Dordrecht, om deel te nemen aan de Speedo SportEmotion Jaargangfinale. De Jaargang finale is een jaarlijks terugkerende wedstrijd voor de beste 24 zwemmers van Nederland in de leeftijd van 8 tot en met 11 jaar. Daniel, Bart en Djurre hadden zich allemaal voor 1 afstand geplaatst. Dat wil dus zeggen dat ze bij de beste 24 van hun leeftijdscategorie horen op deze afstand. Op zich al een bijzondere prestatie.  

Lees meer...

Sprintwedstrijd Bergum groot succes voor jeugdteam!

Laatst bijgewerkt op zondag 25 juni 2017

Veel zwemmers van het Jeugdteam zwommen zaterdag de laatste wedstrijd van dit seizoen.

Ze deden mee aan de sprintwedstrijd in Bergum. Een wedstrijd met alleen maar 25 meter afstanden. 

Er waren kinderen bij die deze afstanden voor het laatst hadden gezwommen in 2013. Iedereen was gebrand op mooie PR's. En die werden gehaald. Alle zwemmers hebben goed hun best gedaan en lekker gezwommen. Er werden zelfs 15 medailles gewonnen door Orca!

De uitslag van de wedstrijd

Foto's volgen later ...

Veel prijzen voor Orca zwemmers op NJJK

Laatst bijgewerkt op zondag 18 juni 2017

Het afgelopen weekend werden in Eindhoven de Nederlandse Junioren en Jeugdkampioenschappen gehouden. Ook van Orca zijn er zwemmers in actie gekomen. En hoe! Vele pr's en er zijn zelfs verschillende medailles gewonnen. De gouden medaille van Lize Janne de Vries op de 5 km is natuurlijk noemenswaardig! Lees hieronder de persberichten per dag. Voor alle uitslagen, kijk hier en hier.

Lees meer...

Training a-selectie 18 juni gaat niet door

Laatst bijgewerkt op zondag 18 juni 2017

De training van zondag 18 juni kan helaas niet doorgaan omdat er geen trainer beschikbaar is. Excuses voor het ongemak. 

 

Josien Wijkhuijs bij Mare Nostrum deel 2

Laatst bijgewerkt op woensdag 14 juni 2017

Barcelona 13/14 juni 2017

Persbericht

De tweede stop van de Mare Nostrum bevindt zich in Spanje, Barcelona. Op de eerste dag van het toernooi zwom Josien Wijkhuijs de 50m vrijeslag en de 100 vlinderslag. Op beide afstanden deed ze prima mee, maar helaas net geen finaleplaatsen.

Lees meer...

OSense O-Sense