Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Teamuitje H5, vrijdag 30 juni 2017

Laatst bijgewerkt op zondag 02 juli 2017

Walter, had de praam van Gosse geregeld. Half zes vertrekken vanaf de Harmoni e voor een vaartocht door de grachten van het mooie Leeuwarden.  Het werd iets later, er was een persoon wat te laat, maar we noemen geen namen deze keer ;-) Het mooie weer liet ons helaas ook wat in de steek,  maar de pret was daardoor niet minder om. Paraplu's en regenpakken waren door diverse meegenomen om het wat  droog te houden. Die zagen van te voren de bui al hangen.  Gosse, de schipper  had ook een paar koelboxen aanboord met de nodige versnaperingen. Hier werd gretig gebruik van gemaakt.

  

De meesten van H5 waren aanwezig, aangevuld met een paar trainers, jeugd die regelmatig heeft meegespeeld met  H5  en een paar H4-spelers. We werden nog uitgezwaaid door F.C. die helaas niet mee kon door andere afspraken.

De vaarroute ging via de Nieuwestad, Lange Pijp, Naauw, Kelders, Voorstreek, Hoeksterend, Eebuurt, Noorder Stadsgracht, Wester Stadsgracht, Zuider Stadsgracht  tot  De blokhuispoort. Vanaf dat punt gekeerd en weer terug naar de Harmonie. Na 1,5 uur varen de praam weer aangelegd bij de vertrekplaats.

Daarna lopend en/of op de fiets richting restaurant "De Lachende Koe" in de Grote Hoogstraat waar was gereserveerd voor een groep van 20 man. Het was gezellig druk in deze tent. 2 of 3 gangen menu, incl. drank was de keuze voor de meesten. Het eten smaakte prima en er was meer dan genoeg.

Diverse waterpolo-ers  gingen na afloop van het etentje naar huis en een aantal haalden nog een afzakkertje in Cafe De Markies. Een cafe met diverse soorten bier en soms moeilijk om daar een keuze uit te maken. Het was nog lang gezellig.

Organisatoren Walter en Brian bedankt.

Diverse foto's in een YouTube-filmpje en losse foto's in album. klik hier.

Bron @JvD

 

 

OSense O-Sense