Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

Waterpolotrainingen en zomerstop 2017

Laatst bijgewerkt op dinsdag 08 augustus 2017

Vanaf heden t/m zondag 3 september zijn er geen waterpolotrainingen.

Maandag 4 september beginnen de reguliere trainingen weer voor de jeugd, dames en heren. De tijden komen t.z.t. op de website te staan.

Houdt de website dus in de gaten :-)

Lees meer...

Sportlinked pasfoto's

Laatst bijgewerkt op zondag 23 juli 2017

Geachte waterpololeden.

Het is weer mogelijk om nieuwe pasfoto's te plaatsen in de Sportlinked-app.

Dit is mogelijk tot 1 september 2017.

Lees meer...

Teamuitje H5, vrijdag 30 juni 2017

Laatst bijgewerkt op zondag 02 juli 2017

Walter, had de praam van Gosse geregeld. Half zes vertrekken vanaf de Harmoni e voor een vaartocht door de grachten van het mooie Leeuwarden.  Het werd iets later, er was een persoon wat te laat, maar we noemen geen namen deze keer ;-) Het mooie weer liet ons helaas ook wat in de steek,  maar de pret was daardoor niet minder om. Paraplu's en regenpakken waren door diverse meegenomen om het wat  droog te houden. Die zagen van te voren de bui al hangen.  Gosse, de schipper  had ook een paar koelboxen aanboord met de nodige versnaperingen. Hier werd gretig gebruik van gemaakt.

  

Lees meer...

Vrijdagavond 19 mei H4 teamuitje

Laatst bijgewerkt op zaterdag 20 mei 2017

H4 "Eminent Talent" sloot vrijdag het waterpoloseizoen af met een welbekende BBQ.  Diverse data voorgesteld en uiteindelijk konden de meesten deze dag. Gastspelers/coaches waren ook uitgenodigd. Uiteindelijk hadden we 15 man, een mooie club bij elkaar. 

Door het wisselvallige weer was het nog onzeker waar het zou plaatsvinden. Bij mooi weer zou het bij Bauke zijn. Hij heeft een huis met z'n grote achtertuin (grasveld)  in Koarnjum en dus genoeg m2  voor zoveel mensen, maar bij regenachtig weer iets minder geschikt  en bij slecht weer zou het op het adres van Jan zijn. Dan was deze locatie beter. 

Lees meer...

Waterpolokampioenen 2016-2017

Laatst bijgewerkt op zondag 14 mei 2017

Zv Orca jeugd <15 in de klasse CG1

Lees meer...

H3 KAMPIOEN!!!!

Laatst bijgewerkt op zondag 12 maart 2017

Met tactisch sterk spel en het stevige geroffel, getrappel, getrommel, getoeter, geschreeuw en anderzins lawaai vanaf de hoofdtribune en uit de business lounge heeft H3 de kampioenswedstrijd tegen ESTA(SG)H4 De Kikker gewonnen.

ESTA(SG)H4 De Kikker leek enigszins onder de indruk en al na 1 minuut wist Ralph de hatelijke nul van het scorebord te krijgen. Het publiek reageerde uitzinnig met stevig geroffel, getrappel, getrommel, getoeter, geschreeuw en anderzins lawaai vanaf de hoofdtribune en uit de business lounge. Via Guido en Didier wist H3 zich eigenlijk al in een veilige haven te schieten na periode 1: 3 – 0.

Lees meer...

OSense O-Sense