Template created by Joomla 1.6 templates and the best poker webpages: party poker bonus code and best poker sites.

H4 in een lange traditie van eer, dapperheid en trouw en gaat moedig ten onder in de beker.

Laatst bijgewerkt op donderdag 19 oktober 2017

Heren 4 had de zware taak om te strijden tegen de mannen van HZPC/AVENA H4. Dat het een zware strijd zou worden was van te voren al wel duidelijk, gezien het feit dat de strijd kort geleden werd verloren tegen deze mannen. H4 wist wat het te doen stond en laafde zich aan de gedachte van de grote man achter de Olympische Spelen: Pierre de Frédy “Het belangrijkste in het leven is niet de triomf, maar de strijd, het essentiële is niet om het hebben gewonnen, maar om goed te hebben gestreden.” En Pierre, wellicht haalde hij zijn inspiratie weer van de eerzuchtige Romeinen met hun deugden:

Lees meer...

Orca H2 - Neptunia'24 2

Laatst bijgewerkt op maandag 16 oktober 2017

Zaterdag 14 oktober, Orca H2 - Neptunia H2. De eerste twee wedstrijden zijn met goede cijfers gewonnen door de heren van Orca, nu de taak om dit voort te zetten. Een nogal gehavend Neptunia (1 wissel) kwam voor een zwaar potje naar Leeuwarden. Daarentegen was Orca goed  vertegenwoordigd met jeugdspelers Thijs en Lucas. Ook ik was eindelijk van de partij en moest de mythe waar Rik van gehoord had waar gaan maken.

Lees meer...

Orca D1 - Bolsward 1

Laatst bijgewerkt op zondag 15 oktober 2017

Zaterdag 14 oktober 2017 moesten we aantreden.tegen Bolsward 1. Wij speelden een thuiswedstrijd met een goed gevulde tribune en een fantastische jury tafel, die op geheel eigen wijze en zo creatief mogelijk het wedstrijdformulier heeft gevuld, doelpunten die op andere namen werden gezet en persoonlijke fouten die ze ook her en der hebben weggeschreven. Bolsward stond onderaan en wij bovenaan toen de wedstrijd begon. Na een inspirerende speech van coach Jurjen en het warm draaien en inzwemmen van ons begon de wedstrijd. Op papier een ongelijke strijd wat ook bleek toen we in het water lagen. De 1e periode werd afgesloten in het voordeel van Orca met 4-0 met doelpunten van Anke (3) en Johanne (1).

Lees meer...

Heren 4 succesvol op jacht naar de 8

Laatst bijgewerkt op zondag 15 oktober 2017

Zaterdagavond nam Heren 4 het op tegen De Plons / Moby Dick H3 uit Coevorden. Deze breedgeschouderde mannen maakten aanvankelijk indruk op het team van Orca. Kort samengevat: De mannen van H4 zetten een heroïsche prestatie neer met heftige impact op zowel de eigen spelers, coach, publiek, club, tegenstander, familie en alle overige betrokken stakeholders.

Lees meer...

Orca H2 Tegen Middelsé-Skelp (SG) H2

Laatst bijgewerkt op donderdag 12 oktober 2017

Zaterdag 07/10/2017 nam Orca het in eigen huis op tegen Middelsé. Na al een gehavend team te hebben, bleek dit in het eerste partje al een moeilijke opdracht. Na wat over en weer geklieder van beide teams was het toch verrassend dat Middelsé het doel als eerste trof. Orca had al snel een antwoord en trok door Rik de score weer recht. Orca pakte kans op kans maar wist het net niet te vinden, terwijl Middelsé hun enige kansen leken af te maken. Middelsé scoorde weer en dat was toch het teken dat Orca aan de bak moest. Door een mooi schot van Marcel werd het 1ste partje toch nog afgesloten met een 2-2 eindstand.

Lees meer...

Heren 4 na zware avond direct op trainingskamp in een goed restaurant

Laatst bijgewerkt op zondag 08 oktober 2017

Heren 4 speelde zaterdagavond tegen HZPC/Avéna H4 in Joure. De voorbereiding op de wedstrijd was maar kort, omdat in ons stadsje de rotonde bij het Europaplein er uit lag en menig speler tamelijk laat arriveerde. Heren 4 speelde met Hans, ‘Aart’ (Joost), Roel, Walter, Joost, Brian, Jisk, Michiel, Jelle, Ewout en Leon.

Lees meer...

Waterpolo heren Orca winnen in de slotfase

Laatst bijgewerkt op zondag 08 oktober 2017

De Heren 1 van zv Orca speelden afgelopen zaterdag thuis tegen Proteus uit Twello. Voor Orca een bekende ploeg met een aantal gevaarlijke spelers. Voor de heren uit Leeuwarden betekende dit, dat scherpte vanaf de eerste minuut geboden was. Zodat een verrassende niet het geval zou zijn.

Lees meer...

Onder de 13 begint voortvarend aan nieuwe seizoen

Laatst bijgewerkt op zondag 01 oktober 2017

Met een klinkende 16 - 4 overwinning op Trivia-Inktvis, is o13 aan het nieuwe seizoen begonnen. Het team moet het dit seizoen doen zonder Sasker, Lotte, Dylan, Joël, Albert en Mark. Een hele aderlating, want het groepje bestond uit sterke verdedigers, alle keepers en de topscorer.

Lees meer...

Orca heren 3 speelt foutloze wedstrijd

Laatst bijgewerkt op zondag 01 oktober 2017

Heren 3 moest zondag in  Groningen een wedstrijd spelen tegen Trivia. Nadat de keeper en reservekeeper allebei niet konden op 1 oktober, wisten we dat het een lastige pot zou worden.

Net voordat Orca heren 3 uit Leeuwarden zou vertrekken, bleek de tegenstander niet in staat om het bad te huren (dubbele boeking). Zo werd de wedstrijd niet gespeeld en konden de heren 3 spelers thuisblijven.

Lees meer...

ORCA dames winnen gemakkelijk van WSG DraGor

Laatst bijgewerkt op zondag 01 oktober 2017

De dames van ORCA mochten gisteravond voor de 2e keer in de competitieaantreden tegen de dames van Drachten/Gorredijk.

Vorige week werd relatief gemakkelijk gewonnen maar daar waar het team vanDraGor vorige week niet compleet was, hadden ze aangekondigd deze week op volle oorlogssterkte te verschijnen. Door wat afzeggingen aan ORCA- zijde was versterking ingeroepen van Lies van Lingen en was Lisanne Verhoef meegereisd om de wissels te begeleiden.

Lees meer...

OSense O-Sense